kozmetički salon catharsis
Catharsis

O nama

Kozmetički salon ˝Catharsis´ otvoren je u svibnju 2007. godine. Stvoren je kao savršen izlazak i bijeg od svakodnevnog stresa i užurbanog načina života kojima smo često okruženi. Nekoliko ukradenih trenutaka provedenih u našem salonu “Catharsis” pružit će Vam blagodati luksuznog opuštanja kakve i zaslužujete.

 Ako trebate masažu nakon dugog napornog dana ili ste se spremni počastiti  njegom cijelog tijela , nudimo vam toplo uređeni interijer salona u kojemu ćete se osjećati kao kod kuće i osoblje koje će vam biti u potpunosti posvećeno.

Naš  kozmetički salon nalazi se među malobrojnima u gradu Zagrebu koji u svojoj ponudi ima tretmane s MATIČNIM STANICAMA za pomlađivanje koji djeluje na produženi vijek matičnih stanica u koži imaju ima EFEKT BOTOKSA. A sve to kako bismo Vašoj koži bezbolno vratili mladenački sjaj i energiju.

Također smo među prvima koji su u svoju ponudu uvrstili EKSTENZIJU TREPAVICA – bezbolan način koji Vam daje očravajući i dugotrajan izgled umjetnih trepavica, te s ponosom možemo tvrditi da će vas naše dugotrajno iskustvo dovesti do savršenih rezultata.

 Osim što se naš salon nalazi na pristupačnom mjestu, također se možemo vićiti i zaista pristupačnim cijenama, jer naš salon smatra da se svi zaslužuju osjećati lijepo..

You may also like...