Kozmetički salon catharsis

FOOTLOGIX PEDIKERSKA LINIJA

Footlogix® je prva i jedina pedikerska linija za njegu stopala Pediceutical® koja nudi inovativne učinkovite proizvode koji rezultiraju transformacijom. Osim što je ova revolucironarna linija proizvoda podignula profesionalnu pedikuru na novu razinu, njihove proizvode također možete kupiti kod nas kako bi lagano i kontinuirano održavali njegovana i meka stopala.

AIKON KOZMETIKA

AIKON je prvi svjetski proizvođač koji je formulirao proizvode temeljene na opsežnim demografskim mjerenjima i uveo praksu u profesionalni kozmetički sektor, čije se praktične odluke temelje na relevantnim znanstvenim istraživanjima, najnaprednijim saznanjima i mjerljivim rezultatima.
Osobni pristup uključuje DermadiagnostikuTM- dubinski pregled svih slojeva kože i osobno prilagođeni program terapije.

MEDICINSKA PEDIKURA

U ponudi imamo i tretman medicinske pedikure koji podrazumijeva sve dijelove klasične pedikure uz dodatak rješavanja medicinskih problema poput ragada, uraslog notka, zadebljane kože, žuljeva, kurjeg oka, natisaka ili ostalih kožnih problema na nogama.

SHELLAC trajni lak

Shellac trajni lak nova je tehnologija koja sa svojim aktivnim hranjivim supstancama koje su dodane u lak hrani, vlaži nokat i štiti ga od bilo kakvih oštećenja. Lak se jednostavno nanosi, postojan je kao gel i lako se skida. Garantira visoki sjaj dva tjedna, moguće ga je aplicirati na gel te se vrlo lako uklanja.Shellac za razliku od trajnog gela ne oštećuje ploču nokta, te se jednostavno skida acetonskom otopinom bez prethodnog rašpanja nokta. Odmah nakon nanošenja otporan je na grebanje, guljenje i druga oštećenja. Nokti sa Shellackom postaju otporniji i tvrđi, bilo da se radi o noktima na rukama ili na nogama, a namaz je prirodan i tanak. U našem salonu možete birati između čak osamdeset nijansi. 🙂

Ekstenzije trepavica

Ekstenzija trepavica proces je kojim se pojedinačno, jedna po jedna ekstenzija lijepi neposredno uz korijen prirodnih trepavica, što ovaj postupak čini trajnijim i ugodnijim rješenjem od lijepljenja, u pravilu nepraktičnih, klasičnih umjetnih trepavica.

Ovisno o dužini Vaših trepavica, naš će tim za Vas odabrati idealnu dužinu kako bi Vaš pogled prirodno dobio na dubini..Ekstenzije padaju zajedno sa vašim prirodnim trepavicama, a nakon prve ugradnje, potrebno je samo ići na njegu na kojoj će se jednostavno i brzo nadopuniti trepavice koje su pale prirodnim putem.